4 Ekim 2008 Cumartesi

Beowulf (2007) - TÜRKÇE DUBLAJ




TÜRKÇE ADI : Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
YÖNETMEN : Robert Zemeckis
SENARYO : Neil Gaiman, Roger Avary
ÜLKE : ABD
TÜRÜ : Animasyon, Fantastik, Dram, Macera
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ : Robert Presley
MÜZİK : Alan Silvestri
YAPIM YILI : 2007
OYNAYANLAR : Ray Winstone, Anthony Hopkins, John Malkovich, Robin Wright Penn, Angelina Jolie, Alison Lohman
Zamanın sisinin perdelediği, kahramanların ve canavarların cirit attığı, macera ve yiğitlikler, zenginlik ve şanın hüküm sürdüğü büyülü bir dönemde, istisnai bir adam olan Beowulf, ürkütücü bir yaratık tarafından yok edilmenin eşiğindeki Danimarka krallığını kurtarmak üzere harekete geçer. Cüretkâr bir özgüven ve hırs yayan, iki metre boyundaki bu efsane Viking, bunun karşılığı olarak, tahta geçmeyi başarır.

Ülke halkına zulmedip, dehşet saçarak sürekli bir panik ve korku içinde olmalarına neden olan acımasız canavar Grendel yüzünden ülkesi harap olan Kral Hrothgar’ın yardımına koşan Beowulf’un adı krallığın dört bir yanına yayılır; yaptıklarını ve yiğitliğini anlatan şarkılar söylenmeye başlar.
Ülkeyi vahşi canavardan kurtarmak, Beowulf’a şöhret ve servet kazandırır. Muazzam zenginlikler ve baş döndüren akıl çeldiriciler önüne serilir. Yeni elde ettiği bu gücü ne kadar bilgece kullanacağı, bir savaşçı, kahraman, lider, koca ve en önemlisi de bir erkek olarak kaderini sonsuza dek belirleyecektir.


part 1

part 2



KEYİFLİ SEYİRLER

0 Comments:

Post a Comment