16 Eylül 2008 Salı

Ben Efsaneyim (I Am Legend)




Yönetmen :Francis Lawrence
Oyuncular Will Smith, Alice Braga, Salli Richardson-whitfield, Willow Smith, Charlie Tahan Stüdyo Warner Bros. Pictures Dağıtıcı Firma Tiglon Kategori Aksiyon, Bilimkurgu Süre 101 dakika

Ses Türkçe Konu Dünyadaki son insan yalnız değil. akıllara durgunluk verecek derecede boş bir manhattan'da geçen, kalp atışlarını hızlandıran bu destansı filmde, will smith, o tek başına hayatta kalan kişiyi oynuyor. bir şekilde durdurulamaz ve tedavi edilemez bir virüse karşı bağışıklık sahibi olan askeri virüs uzmanı robert neville (smith) şimdi new york city'de ve belki de dünyada hayatta kalan tek kişidir. gölgelerin arasında mutasyona uğramış veba kurbanları dolaşmaktadır... neville'in her hareketini izlemektedirler... ve onun ölümcül bir hata yapmasını beklemektedirler. neville'in ise tek bir hedefi vardır: kendi bağışıklığa sahip kanını kullanarak bir panzehir bulmak. fakat kendisinden sayıca çok üstün olduklarını bilir... ve çok az zamanı kalmıştır.


part 1

part 2

part 3

part 4

part 5

part 6



KEYİFLİ SEYİRLER




Yönetmen
Joe Carnahan

Yapım : 2007
Ülke : İngiltere Fransa Amerika
Tür : Action
Süre : 109 dakika


part 1

part 2

part 3

part 4

part 5


KEYİFLİ SEYİRLER




Tür : Macera / Dram / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi :
21 Mart 2008
Yönetmen :
Doug Liman

Senaryo :
David S. Goyer , Steven Gould (Kitap)
Yapım :
2007, ABD


Davey babasıyla birlikte yaşamaktadır. Fakat evde mutlu ve huzurlu değildir. İşler iyice kötüleşince Davey kaçmaya karar verir, ama nereye? Nerede yaşayabilir? Davey'nin sihirli cevabı, istediği heryerde olacaktır. Davey, özel bir yeteneği olduğunu farkeder, çok yüksek mesafelere zıplayabilmektedir. Başının belada olduğunu ise sonra farkedecektir.


part 1

part 2

part 3


ALternatif




KEYİFLİ SEYİRLER




Tür : Macera / Fantastik / Bilim Kurgu / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008
Yönetmen : Jon Favreau
Senaryo : Hawk Ostby , Mark Fergus , Matt Holloway , Arthur Marcum
Görüntü Yönetmeni : Matthew Libatique
Yapım : 2008, ABD


Oyuncular
Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man) , Terrence Howard (Jim Rhodes) , Gwyneth Paltrow (Virginia ‘Pepper’ Potts) , Jeff Bridges (Obadiah Stane/Iron Monger) , Samuel L. Jackson (Nick Fury) , Hilary Swank , Leslie Bibb , Stan Lee
Ülkesi için teknoloji harikası silah ve füzeler üreten Stark Industries’in CEO’su olan Tony Stark, geliştirdiği yüksek teknolojik buluşlarla dünya çapında çok önemli konuma ulaşmış bir silah sanayicisi ve mucittir. Boş zamanlarındaysa güzeller güzeli kadın hayranlarını ihmal etmez.Yeni geliştirdiği füzelerin test edildiği bir tatbikat/gösterinin ardından konvoyunun saldırıya uğraması ve bir terörist grubun eline esir düşmesiyle birlikte Tony’nin “tatlı hayat”ı bir anda kabusa döner.


part 1

part 2

part 3

part 4

part 5


KEYİFLİ SEYİRLER

A Tale of Legendary Libido


Efsanevi cinsel içgüdünün hikayesi

Japonların Amerikan pastasına özentisi sayılır film +18 Çocuklara izlettirmeyelim


BYUN ciddi şekilde zarar görmüş libidosundan kaynaklanan çok büyük aşağılık kompleksine sahip trajik bir karakterdir. Ama talihin işine bakın ki, bir keşişle karşılaşır ve sürekli ereksiyon halinde kalan müthiş bir erkeklik gücü kazanır. Tam bu sıralarda, bütün erkekler toplanıp savaşa gönderilir, ve köyün kadınlarını tatmin etmek, onların cinsel açlıklarını gidermek için geriye sadece Byun kalır!


part 1

part 2

part 3

part 4

part 5

part 6



KEYİFLİ SEYİRLER




Film aynı yıl çekilmiş 4 seriden oluşuyor, hepsi bir birinden bağımsızdır. Konular sadece tematik olarak birbiriyle bağlantılı diyebiliriz. Temayı da, Erotik - Gizem - Gerilim şeklinde belirtebiliriz...
Filmlerde çıplaklık ve cinsel içerikli küfür sözcükleri içermektedir. çıplaklığı ve seks sahnelerini rahatsız edici bulanlara önermemektedir...


part 1

part 2

part 3

part 4

part 5



KEYİFLİ SEYİRLER

IMPULSE 18+




YÖNETMEN :
Charles T. Kanganis
OYUNCULAR :
Angus Macfadyen
Willa Ford
Robert Moloney
Ron Selmour
Pablo Silveira
Ingrid Torrance
Laura Soltis
SÜRE :
101 dk/USA


part 1

part 2

part 3

part 4

part 5

part 6



KEYİFLİ SEYİRLER



Tür : Animasyon / Aksiyon / Komedi
Yönetmen :
Mark Osborne , John Stevenson

Senaryo : Jonathan Aibel , Glenn Berger
Yapım :
2008, ABD , 92 dk.


Beş yıldan uzun süren bir çalışma sonucunda ortaya çıkan animasyon harikası “Kung Fu Panda”nın üç sloganı var: “Kendi kahramanın ol”, ”Panda-mania başlıyor” ve “Çok muhteşem olacak!"

Kung Fu fanatiği panda Po, Huzur Vadisi'ni Kar Leoparı Tai Lung'dan kurtarmak için Kung Fu dünyasına adım atar ve kendisine inanırsa neler yapabileceğini keşfeder.

Hayallerinin izini süren panda ayısının masalını, mesajı olan bir eğlencelik şeklinde anlatmaya karar veren film yapımcıları, bu filmi yaparken çeşitli masalların derlemesini yaratmışlar. Hatta “Kung Fu Panda” projesinin doğuşu bile, eski Çin masallarının başlangıcı gibi olmuş.


part 1

part 2

part 3




KEYİFLİ SEYİRLER




Yönetmen : Curt Geda

Yapım : 2008
Ülke : Amerika
Tür : Animation
Süre : 73 dakika
IMDB Puan : 6.7/10

Oyuncular

Adam Beach, Turok (voice)
Irene Bedard, Catori (voice)
Adam G., Andar (voice)
Gil Birmingham, Nashoba (voice)
Mia Crowe, Aniwa (voice)
Graham Greene, Elder #1 / Lost Land Shaman (voice)
Michael Horse, Lead Raider / Chief (voice)
Robert Knepper, Chichak (voice)
Iyari Limon, Young Catori (voice)
Peter Macon, Tower Sentry (voice)


part 1

part 2

part 3

part 4


KEYİFLİ SEYİRLER



1870' lerde iç savaş gazisi şerif Mike S. Blueberry'nin hayat öyküsü... Efsanevi senarist Charlier ve Moebius olarak bilinen illüstratör Jean Giraud'nun ünlü çizgi roman serisinin beyazperdedeki ilk uyarlaması.


part 1

part 2

part 3

part 4

part 5

part 6



KEYİFLİ SEYİRLER

Malcolm X




Yönetmen : Spike Lee Senaryo Yazarı : Malcolm X Tür : Biyografi , Dram Ülke : ABD Süre : 201 dk.

Martin Luther King'den sonra Amerikan tarihinin en ünlü siyah lideri ve insan hakları savunucusu Malcolm X'in yaşamına sıradışı bir yaklaşım.
Babası KLu Klux Klan tarafından öldürülen Malcolm, gençlik yıllarında sokak çetelerinin arasına karışır. Hırsızlık gibi adi suçlarla yaşamını sürdüren Malcolm sonunda hapse düşer. Burada İslam öğretisi ile tanışan Malcolm bir aydınlanma yaşar ve hayatını değiştirmeye karar verir. Hapisten çıktıktan sonra kendisini insan hakları savunuculuğuna ve siyah yurttaşların sözcülüğüne adar.


part 1

part 2

part 3

part 4

part 5

part 6

part 7


KEYİFLİ SEYİRLER

Wolfsbergen




Wolfsbergen (2007)

Directed by: Nanouk Leopold
Genre: Drama
Runtime: Germany:93 min
Awards: 4 wins & 5 nominations
Cast (first 5): Piet Kamerman, Catherine ten Bruggencate, Jan Decleir, Tamar van den Dop, Karina Smulders


Konu: Karısının ölümü ile hayata küsen ve intihar etmeye karar veren bir babanın, bu konuyu belkide durumu kendisinden daha da kötü durumda olan çocuklarına açmasını ve ardından gelişen olayları anlatan, etkileyici bir psikolojik film.


part 1

part 2

part 3



KEYİFLİ SEYİRLER




Yapım Yılı: 2007

Oyuncular
John Cusack
--
Stanley Philipps

Alessandro Nivola
--
Stanley'in kardeşi

Gracie Bednarczyk
--
Dawn Phillips

Shelan O'Keefe
--
Dana Lynne Gilhooley

Dana Lynne Gilhooley
--
Grace

Natalie Berg
--
Doug Dearth
--
Kaptan Riggs
Nathan Adloff

Yönetmen

James C. Strouse




Görüntü Yönetmeni
Jean-Louis Bompoint




özet: Stanley eşini Irak savaşında kaybettikten sonra bunu çocuklarına nasıl söyleyeceğini düşünmeye başlar.Annelerinin ölümünü kaldıramayacağını düşündüğü çocuklarıyla bir seyahata çıkar ancak bu seyahat umdukları gibi gitmez.


part 1

part 2

part 3

part 4

part 5



KEYİFLİ SEYİRLER

Serbest Bölge - Free Zone




Tür : Dram / Komedi
Gösterim Tarihi :7 Eylül 2007
Yönetmen :
Amos Gitai

Senaryo : Marie-Jose Sanselme , Amos Gitai
Görüntü Yönetmeni :
Laurent Brunet , Renato Berta

Müzik :
Chava Alberstein , Jaroslav Jakubovic


Amerikalı Rebecca, birkaç aydır Kudüs'te birlikte yaşadığı nişanlısı ile giriştiği bir tartışma sonucu kızgınlıkla onu terkeder. Önüne ilk gelen taksiyi çevirir ve rastlantı sonucu, taksinin soförü de bir kadındır. Rebecca'nın tek istediği, neresi olursa olsun şoförün onu, nişanlısından ayrıldığı o yerden uzağa bir yere götürmesidir.

Hanna, kocasının iş ortağı Amerikalı ile buluşmaya Ürdün'ün doğusundaki Serbest Bölge'ye gitmektedir. Rebecca'nın ona katılması ile bu ikili, vergilerin ve sınırların bulunmadığı bu ekonomik cennete doğru yol alırlar. Vardıklarında Filistinli Leila'dan Amerikalı'nın orda olmadığını öğrenirler ve Leila'nın da katılımı ile Amerikalı'yı aramak için yola devam ederler.


part 1

part 2

part 3



KEYİFLİ SEYİRLER



Yapım : 2008, ABD
Tür : Aksiyon / Dram / Spor
Yönetmen : Jeff Wadlow
Senaryo : Chris Hauty
Oyuncular : Djimon Hounsou, Leslie Hope, Sean Faris, Cam Gigandet, Amber Heard, Evan Peters, Wyatt Smith, Affion Crockett, Neil Brown Jr., Lauren Leech
Yapımcı : Craig Baumgarten, David Zelon
Görüntü Yönetmeni : Lukas Ettlin
Müzik : Michael Wandmacher
Süre : 1 saat, 50 dk.
Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008


Jake’in hayatındaki yeni dönüşümler, okulun en güzel kızı Baja ile tanışmasıyla başlar. Onun davetiyle bir partiye katılan Jake, orada Ryan adlı bir gençle istemeden kavga eder. Dövüşü kaybedince de çevresi tarafından küçümsenmeye başlar. Arkadaşı Max, Jake’e karışık savunma sanatları sporundan bahseder. Jake, bu sporun başlı başına bir sanat olduğunu fark eder.


part 1

part 2

part 3

part 4

part 5

part 6


KEYİFLİ SEYİRLER



Yapım : 2008, Belçika / İngiltere Tür : Dram / Komedi / Suç Yönetmen : Martin Mcdonagh Senaryo : Martin Mcdonagh Oyuncular : Colin Farrell, Ralph Fiennes, Elizabeth Berrington, Rudy Blomme, Olivier Bonjour, Mark Donovan, Ann Elsley, Jean-marc Favorin Yapımcı : Graham Broadbent, Peter Czernin Görüntü Yönetmeni : Eigil Bryld Müzik : Carter Burwell Süre : 1 saat, 47 dk.

Belçika'nın Ortaçağ'dan kalma, en tarihi şehirlerinden biri olan Bruges, dünyanın her yerinden insanlar için bir terminal gibidir. Herkes günün birinde oradan geçer. Ancak tetikçi Ken ve Ray için Bruges belki de bir son durak.Londra'daki patronları Harry, Ken ve Ray'i Bruges'e bir işi halletmeleri için yollar. Ancak Harry arayana kadar, ikili şehirde bir turist gibi davranacak ve beladan uzak duracaktır. Ancak bela her zamanki gibi yerinde bulmaz ve onları bulur. Patronları aradığında ise, zaten o zamana kadar türlü tuhaf durumlara tanıklık eden ikili, bu kez kendilerini gerçek bir kaosun içinde bulacaklardır.


part 1

part 2

part 3


KEYİFLİ SEYİRLER

6 Eylül 2008 Cumartesi

Little Miss Sunshine



Tür : Dram / Komedi
Gösterim Tarihi : 27 Nisan 2007
Yönetmen : Jonathan Dayton , Valerie Faris
Senaryo : Michael Arndt 
Görüntü Yönetmeni : Tim Suhrstedt
Müzik : Mychael Danna , Devotchka
Yapım : 2006, ABD , 101 dk.

Oyuncular

Abigail Breslin (Olive) , Greg Kinnear (Richard) , Paul Dano (Dwayne) , Alan Arkin (Grandpa) , Toni Collette (Sheryl) , Steve Carell (Frank) , Bryan Cranston (Stan Grossman) , Jill Talley (Cindy)
Hoover Ailesi, her biri birbiriden farklı yapıdaki bireyleri ve takıntıları ile sıradan bir Amerikan ailesidir. İflah olmaz bir iyimserlikle başarıya endekslenmiş baba Richard, ailenin düzenini kendi yöntemlerince çekip çevirmeye çalışan anne Anne Sheryl, savaş pilotu olmayı başarana kadar konuşmamaya yemin etmiş ağabey Dwayne, uyuşturucu bağımlılığı yüzünden başı beladan kurtulmayan büyükbaba, özel ve iş hayatındaki hayalkırıklıkları nedeni ile intihar girişiminde bulunmuş Frank Dayı...

Ve tabi ki umutsuzca kendisini bir çocuk güzellik yarışması olan Little Miss Sunshine'da birinci olmaya endekslemiş, şirin, tombul ve zeki Olive... Olive'in çocuk dünyasındaki bu en büyük hayali gerçekleştirmek için bütün aile, eski Volswagen minübüslerine atlayıp Californiya'ya doğru yola çıkarlar. Bu yolculuk sırasında başlarından geçen birbirinden ilginç ve komik olaylar, hayal bile edemeyecekleri bir sonla noktalanacaktır.

Son yıllarda Amerika'dan çıkan en kendine has ve sıradanlığı ölçüsünde de sıcak aile ve yol filmlerinden biri olan Küçük Gün Işığım, Alan Arkin'e 2007 Oscar'larında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü getirdi. Katıldığı pek çok festivalde otuzdan fazla ödül toplayan film, 2006'nın en başarılı yapımlarından biri...


İKİ DALDA OSCAR ÖDÜLLÜ BİR FİLM










KEYİFLİ SEYİRLER

August / 2008 / Tr Altyazı




Tür : Dram
Yapım : 2008, ABD
Yönetmen : Austin Chick
Senaryo : Howard A. Rodman (written by)
Oyuncular : Josh Hartnett, Naomie Harris, Adam Scott, Emmanuelle Chriqui, Andre Royo








KEYİFLİ SEYİRLER



Yönetmen 
Robert Benton

Yapım : 2007
Ülke : Amerika
Tür : Drama
Süre : 102 dakika
IMDB Puan : 6.8/10 
IMDB ID: tt0800027




Oyuncular
Morgan Freeman, Harry Stevenson 
Greg Kinnear, Bradley Thomas 
Radha Mitchell, Diana 
Billy Burke, David Watson 
Selma Blair, Kathryn 
Alexa Davalos, Chloe 
Toby Hemingway, Oscar 
Stana Katic, Jenny 
Erika Marozsán, Margaret Vekashi 
Jane Alexander, Esther Stevenson 

Bilgi :Charles Baxter’in yazdığı romandan uyarlanan senaryo, sevginin bir grup insanın hayatı üzerindeki değişik etkilerini anlatıyor. Freeman filmde felsefe profesörü Harry Scott karakterini canlandıracak. Yapımda Oscar’lı yönetmen Robert Benton (Kramer vs. Kramer) yönetmenliği üstleniyor.









KEYİFLİ SEYİRLER




Vizyon Tarihi:13 Haziran 2008
Yönetmen:M. Night Shyamalan
Tür:Bilim Kurgu / Dram / Macera
Senaryo:M. Night Shyamalan
Görüntü Yön.:Tak Fujimoto
Müzik:James Newton Howard
Yapım:2008, Hindistan ABD
Oyuncular:Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, John Leguizamo, Spencer Breslin, Betty Buckley, Tony Devon, Robert Bizik, Edward James Hyland, Susan MosesAniden ortaya çıkan bir tehdit. Birkaç dakika içinde Amerika’nın bir çok yerinden insanlar sebepsiz bir şekilde ölmeye başlamaktadır. Konu ile ilgili olarak yetkilerin her hangi bir yoktur. Ortada bir gerçek vardır ki insanların davranışları bir anda değişime uğrar. Yeni bir terörist saldırı mıdır. Yoksa kontrolden çıkan bir virüs mü The Sixth Sense, Unbreakable ve Sings filmlerini yönetmeni M. Night Shyamalan’nın merakla beklenen son filmi.









KEYİFLİ SEYİRLER


Tür : Romantik
Gösterim Tarihi : 11 Ocak 2008
Yönetmen : Wong Kar-Wai
Senaryo : Wong Kar-Wai , Lawrence Block
Görüntü Yönetmeni : Darius Khondji
Yapım : 2007, Fransa / Hong-Kong

Oyuncular

Benjamin Kanes (Randy) , Norah Jones (Elizabeth) , Jude Law (Jeremy) , David Strathairn (Arnie) , Natalie Portman (Leslie) , Hector A. Leguillow , Rachel Weisz (Sue Lynne) , LaVita Brooks (Cafe'deki Kadın) , Nate Bynum (Harlan) , Chad R. Davis (Elizabeth'in Erkek Arkadaşı)
Kendisi ve hayatı ile ilgili soruları olan genç bir kadının bütün bunlarla yüzleşebilmek, kendisine ve aşka dair bütün sorularını/sorunlarını cevaplayabilmek için çıktığı ruhani yolculuğu bir yol öyküsü olarak anlatıyor My Blueberry Nights.

Yol boyunca karşısına çıkan bütün olağandışı karakterlerin süslediği, aşka ve hayata dair sorularla dolu bir yolculuğu anlatan Wong Kar-Wai, şiirsel anlatımını yine beyazperdeye yansıtıyor.










KEYİFLİ SEYİRLER



Tür : Romantik / Dram / Tarihi 
Gösterim Tarihi : 23 Mayıs 2008 
Yönetmen : Justin Chadwick 

Senaryo : Peter Morgan , Philippa Gregory (Kitap) 
Yapım : 2007, ABD / İngiltere
 


14 yaşında, masum bir kız olarak saraya geldiğinde Kral VII. Henry’nin gözlerini kamaştıran Mary Boleyn, bu ilgi nedeniyle neredeyse sarayın taçsız kraliçesi olarak görülür. Ancak bu ilgi zamanla kaybolur ve Mary, karşısında rakip olarak kardeşini bulur.
İSTANBUL - Yönetmen Justin Chadwick’in filminde, Kristin Scott Thomas, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch ve Natalie Portman performanslarını sergiledi. Senaryosunu Peter Morgan ve Philippa Gregory’ın yazdığı filmin konusu kısaca şöyle...
Mary Boleyn (Scarlett Johansson), on dört yaşında, masum bir kız olarak kraliyet sarayına geldiğinde Kral VII. Henry’nin (Eric Bana) gözlerini kamaştırır. Kralın sonsuz ilgisi karşısında tüm varlığı alt üst olan Mary, “sarayın taçsız kraliçesi” olarak görülmeye başlanır. Zamanla kralın ilgisini kaybetmeye başlayan Mary, karşısında rakip olarak kardeşi Anne’i (Natalie Portman) bulur. Bir müddet sonra, saray hayatının tehlikeli entrikalarını ve ailesinin hırslı oyunlarında piyon olduğunu fark eden Mary, ailesinin isteği üzerine, kardeşinin krala yakınlaşmasına yardım eder ve olanları soğukkanlılıkla izlemeye devam eder.

Mary’nin krala karşı tutkulu aşkı ve Anne’in içten sevgisi arasında rekabet artarken, İngiltere de bu ikircikli aşkın ortasında ikiye bölünme yolundadır. Dramatik ilişkilere rağmen sadakat ve gücü yine de birbirlerinde bulan Boleyn kızlarının birbirine bağlılığı, dağılmış ülke, tatminsiz aile ve tükenmeyen aşklarına rağmen artar. Onları nasıl tehlikelerin beklediği ise kralın insafına kalacaktır.










KEYİFLİ SEYİRLER



Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi :4 Nisan 2008
Yönetmen : Pete Travis
Senaryo : Barry Levy
Görüntü Yönetmeni : Amir M. Mokri
Yapım : 2008ABD , 90 dk.

Fox ve Quaid filmde, Amerikan başkanına düzenlenen suikast girişimini araştıran iki gizli servis ajanı olarak karşımıza çıkıyor. Ancak ellerinde beş farklı tanık ve beş farklı hikayeyle...







KEYİFLİ SEYİRLER



Konusu
New York’ta borsa simsarı olarak çalışan Jonathan McQuarry New York’ta oldukça sıkıcı bir yaşam sürmektedir. Hayatını sadece çalışarak geçiren Jonathan’ın dünyasında eğlence sözcüğünün yeri bile yoktur. Ancak tesadüfen tanışacağı karizmatik avukat Wyatt Bose’un etkisiyle yaşamı tümüyle değişir...

Jonathan, Wyatt Bose sayesinde sadece seçkinler için var olan bir New York şehriyle, Manhattan’ın üst düzey yöneticilerinin yozlaşmış oyun alanıyla tanışır. Wyatt’ın dünyasında, erkekler pahalı takım elbiseler giyerler; kravatlarını gevşettiklerindeyse buharlı yeraltı odacıklarına girerler. Kadınlar ise ölümcül güzellikte ve müsaittirler.

Günün on sekiz saatini çalışarak geçiren bu güçlü borsa simsarlarının kişisel hayatları yok gibi görünmektedir. Oysa onlar için “Liste” adında bir tür seks kulübü vardır ve cep telefonundan arayıp, “Bu gece boş musun?” demeleri cinsel açıdan doyurucu bir gecenin başlangıcı anlamına gelmektedir.

Jonathan yeni bir dünyaya adım atmıştır. Genç borsa simsarı, “S.” adıyla bilinen son derece çekici ve gizemli bir kadınla girdiği ilişki sonucu kendisini hayal dahi edemeyeceği bir ihanet ve cinayet aleminin içinde içinde bulur...










KEYİFLİ SEYİRLER



Orjinal Adı: P. S. I Love You 

Yönetmen: Richard LaGravenese 
Oyuncular: Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow, Gina Gershon, James Marsters 

Senaryo: Richard LaGravenese, Steven Rogers 
Görüntü Yönetmeni: Terry Stacey 
Müzik: John Powell 
Kurgu: David Moritz 
Tür: Drama - Romantik 
Süre: 126 Dk. 
Yapım: 2007 - ABD 
Dağıtımcı: Warner Bros. 

Gösterim tarihi: 15 Şubat 2008 

Editörün Notu: Bir mektupla başlayan aşkın dokunaklı ve heyecanlı hikayesi. 

Konu: Holly Kennedy (Hilary Swank) güzel, zeki bir kadındır ve hayatının aşkıyla evlidir; tutkulu, esprili ve tez canlı İrlandalı Gerry (Gerard Butler). Gerry amansız bir hastalık yüzünden öldüğünde, Holly’nin de hayatı kararır. Ona yardım edebilecek tek kişi, artık yanında değildir. Kimse Holly’yi Gerry kadar iyi tanımamaktadır. Neyse ki Gerry her şeyi önceden planlamıştır. 

Gerry ölmeden once, Holly’ye sadece çektiği acıda değil, kendini yeniden keşfetmesinde de rehberlik edecek bir dizi mektup yazmıştır. İlk mesaj Holly’nin 30. yaş gününde, bir pasta ve –Holly’nin şaşırıp kalmasına neden olan bir bant kaydı şeklinde gelir. Kayıtta Gerry eşine dışarı çıkıp “kendisinin kutlamasını” istemektedir. Bunu izleyen haftalar ve aylarda, Gerry’nin yazdığı başka mektuplar, şaşırtıcı yöntemlerle gelir. Holly’yi yeni maceralara yollayan mektupların her biri aynı imzayla bitmektedir: Not: Seni Seviyorum/P.S. I Love You









KEYİFLİ SEYİRLER




Tür : Komedi / Aksiyon 
Gösterim Tarihi : 6 Haziran 2008 
Yönetmen : Craig Mazin 

Senaryo : Craig Mazin 
Görüntü Yönetmeni : Thomas E. Ackerman 
Yapım : 2008, ABD , 85 dk.


Son aylarda Holywood’da moda olan, "filmleri tiye alma" gelenegini sürdüren bir film. Batman Begins’den Fantastic Four’a kadar bu çeşit tüm filmleri tiye alan bir komedi. 

Oyuncular arasında Pamela Anderson'ın olması da ilgi çekici bir durum.







KEYİFLİ SEYİRLER


300 Spartalı filmini ti ye alan müthiş bi komedi


BİLGİ
sinemaseverler arasinda. 300 filmini tamamen ti ye alan(kafasini bulan) ve dalgasini gecen bir film. Senaryo tamamen 300 filmi ile yakindan gidiyor ve her sahne komik bir sekilde tekrar cekiliyor. Aslinda 300 filminin devamini bekleyenler icin hayal kirikligi olabilir cunku boyle bir komedi versiyonundan sonra 300 filminin devaminin gelmesi imkansiz.










KEYİFLİ SEYİRLER



yapım :
2007, ABD
Tür :
Dans / Komedi / Romantik
Yönetmen :
Peter Hedges
Senaryo :
Peter Hedges, Pierce Gardner
Oyuncular :
Steve Carell, Dane Cook, Juliette Binoche, Dianne Wiest, Marlene Lawston, Alison Pill, Brittany Robertson
Yapımcı :
Brad Epstein
Görüntü Yönetmeni :
Lawrence Sher
Müzik :
Sondre Lerche
Dağıtım :
35 Milim Filmcilik
Süre :
1 saat, 38 dk.
Gösterim Tarihi :
18 Ocak 2008


Dan Ashburn, yalnız bir baba ve yazılarında sorunları olanlara öğüt veren ünlü bir köşe yazarıdır. Bir aile toplantısında tanıştığı Beth’e aşık olur.

Beth güzel, zarif ve eğlencelidir ancak ortada bir sorun vardır: Beth, Dan’in erkek kardeşinin kız arkadaşıdır! Bu durumda acaba Dan okurlarına verdiği öğütleri kendisine uygulayabilecek midir?










KEYİFLİ SEYİRLER